Logo
Name

Over mijn werkwijze

Ik ben in mijn gesprekken respectvol, open, zonder oordeel en nieuwsgierig. Het allerbelangrijkste is vertrouwen, want daarmee maken we verbinding en kunnen we zorgen dat je weer fijn in je vel zit. Niet door je te vertellen hoe je alles moet doen, juist niet! Want ook ik ben niet perfect en ben niet alwetend. Maar door naast je te staan, verdiepende vragen te stellen, een luisterend oor te bieden en vertrouwen te hebben in jou eigen kunnen als (bijna) mama.

We doen waar jij je fijn bij voelt. Hou je van wandelen? Dan gaan we wandelen in het park of bos waar je graag komt. Liever thuis aan de keukentafel? Videobellen omdat de baby ligt te slapen en je bent alleen thuis? Net zo goed. Het gaat om jou en ik pas mij aan!

Mijn werkwijze

1
Gratis kennismakings gesprek

Eerst zullen we telefonisch contact met elkaar hebben om te kijken hoe ik je het beste kan helpen. Voelen we een klik? Dan gaan we een intake gesprek plannen en stuur ik je een vragenlijst. Deze vragen zijn de basis voor ons intake gesprek.

2
Intake

In dit gesprek bespreken we de vragen en maken we de hulpvraag concreet. Ook bespreken we de aantal verwachtte sessies, de kosten en de coaching overeenkomst.

2
3
Coachingsessie

Dan begint het traject. Samen gaan we kijken waar je kwaliteiten liggen en hoe je die kan inzetten. Wat zijn je valkuilen en hoe herken je die?

4
Evaluatie

Als jij voelt dat je doel behaald is dan plannen we een evaluatie gesprek. Hierin bespreken wij je doel, hoe het nu voor je voelt en wat je mee neemt. Mocht je een keer een terugkom sessie willen, is dat natuurlijk altijd mogelijk.

4

Gratis kennismakings gesprek

Fijn om een luisterend oor te hebben? Neem contact op dan kunnen we bespreken wat ik voor je kan doen.

Logo
Gegevens

Naam

Het Tevreden Kind

KvK nummer

91076226

BTW nummer

NL004864559B89

Adres

Straat & huisnummer

Lindengouw 46

Postcode

1351 LD

Plaats

Almere

Land

Nederland

2024 © Het Tevreden Kind - Algemene voorwaarden -Privacybeleid
Name